Musik-budskapet

Kygo & Whitney Houston – Higher Love

Sång, dans och musik höjer energin på nolltid och vi får lättare att länka till andevärlden, guider eller spirit, vad än man vill kalla det. De tar också ofta chansen att förmedla vägledande budskap genom musik, kan vara en speciell textfras som väcker något inom dig. En insikt, intuitivt vet du att meddelandet är till dig.

“Bring me a higher love” “Bring higher love”
Låten handlar om att vi behöver öppna hjärtchakrat och komma i kontakt med själen, ditt högre jag och förstå att det finns en större kärlek än den “materiella”. Den förmedlar också en viss rädsla över vart världen är påväg med tanke på hur den ser ut idag. Meddelandet till oss handlar om att vi står i framkanten för människans evolution, vi behöver möta våra rädslor och öppna upp våra hjärtchakran. Den handlar också om en längtan efter en djupare relation till en kärlekspartner, en sådan kärlek som når bortom ytan. Det är också en uppmaning om att fördjupa våra övriga relationer, att öppna hjärtat för varandra.

“Think about it
There must be a higher love
Down in the heart
Or hidden in the stars above
Without it
Life is a wasted time
Look inside your heart
And I’ll look inside mine

Things look so bad everywhere
In this whole world, what is fair
We walk the line and try to see
Falling behind in what could be

Worlds are turning
And we’re just hanging on
Facing our fear
And standing out there alone
A yearning, yeah
And it’s real to me
There must be someone
Who’s feeling for me “

Allt gott!
/Nattugglan

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *