Nya upplevelser

Ace of cups

Hur går det för er, känner ni av nymånen sen sist? Det var ju också en eklips. För mig inföll den i det 9:onde huset vilket kan innebära resor och högre utbildningar, vilket stämmer så väl in på mitt liv just nu. Eklipsen var också i konjunktion med min norra nod som ju visar åt vilket håll jag ska i detta livet. Därför passar det ju så bra med livsavgörande beslut? Jag har i alla fall sagt upp mig från mitt jobb, den andra fasta tjänsten jag säger upp i år. Spännande va? Jag har en plan! Som Sickan skulle ha sagt. Jag håller på att bygga upp företaget som är jag genom att skaffa mig bra, intressanta och coola utbildningar så att jag kan försörja mig som terapeut lite längre fram. Inte bara en vanlig samtalsterapeut (inte för att det är något fel att vara en sådan) utan en som kan jobba med terapi och läkning av människan på många olika sätt. Naturligtvis med en andlig touch, annars vore det inte nattugglan.

Steg 1 är avklarat,
utbildning och praktik inom reinkarnationsterapi och regressionsterapi samt att läsa Tidigare liv medialt.

Mitt liv har ändrat fokus kan man säga, från att ha varit lite av en workoholic till att fokusera på uppleveler, både inre och yttre. Jag har också flera resor inbokade, jag som aldrig tidigare har rest speciellt mycket har längtat sjukt mycket efter att se mig om i världen (och Sverige) att UPPLEVA den! Det ska bli så himla roligt alltså. Ibland känner jag dock en oro över att ha tackat nej till ekonomisk trygghet men så påminner jag mig själv om att bryta mönster och att jag alltid får precis det jag behöver så känner jag mig alldeles ödmjuk och trygg i livet igen. Jag vet att det kommer att hända fler förändringar på jobb-området, jag kan bara inte se allting än?

Är du trygg inför förändringar? Bra på att utmana dina invanda mönster? Har du hittat några mönster i ditt liv som du vill utmana? Vilka?

Allt gott!
/Nattugglan

Bildkälla: https://www.room207press.com/2015/04/two-of-swords-ace-of-cups.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *