Familjen

“What you heal in yourself, you heal for your entire family line”

Jag hittade en så talande och fin bild med ett viktigt budskap.
Jag kan inte understryka nog mycket hur viktigt det är att läka sig själv. Vi är nu i upplevelsen av att vara i framkant av alla våra tidigare inkarnationer och så även i vårt släktled. Vi ärver trauman och sår som skapar begränsningar, smärta och ohälsosamma beteendemönster/livsmönster som vi sedan för vidare till de som tar vid där vi slutar. Barnen. Därför är det oerhört viktigt att vi tittar på vår släkthistoria, hittar gemensamma nämnare mellan en själv och släkten. Det är bra att börja med den närmaste familjen som mamma, pappa och syskon. Att finna insikt, förståelse och förlåtelse är kärleksfullt. Det är också kärleksfullt att visa tacksamhet för det hårda jobb alla föregångarna har gjort för att bana väg för oss. Även om föregångarna var idioter och vägen inte var speciellt trevlig att vandra på så var det av själen önskade upplevelser och en gemensam skapelse där precis alla bär sitt ansvar. Även jag, och du.

Allt gott!
/Nattugglan

Bildkälla:
https://maryshieldsphd.com/what-you-heal-within-yourself/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *