Jag bugar inför mästarna

En sak som har slagit mig på senare tid är när jag ser mig runt och får ta del av andra människors liv är vilka j**la mästare det finns där ute. Männsikor som är utsatta för våld, grymheter, övergrepp från tidig ålder som fortsätter vidare till hemlöshet och missbruk. Tänk att deras själ har valt att stiga ner i detta liv för att uppleva allt detta. För att expandera, öka medvetenheten, skapa empati och förståelse och för att lära ut sin visdomar till efterkommande generationer och oss som lever här samtidigt. Min uppväxt var inte drömbilden av hur ett barn ska leva, bitvis var det rena mardrömmen som fortfarande präglar mig. Men det kunde ha varit så mycket värre, jag har levt många liv när det har varit värre. Men just nu, i detta liv, vill jag skänka min tacksamhet till dom som kämpar hårt. Dom som har tagit på sig bördan för att kollektivet ska vakna till, inse hur hårt dessa människor jobbar för att spegla aspekter i oss som behöver läkning. Vad ser du när du tittar på människor?

Namaste
Jag bugar för dig. Min gudomliga essens känner igen din.

Kika gärna runt i min blogg, jag har skrivit en del om skuggarbete och dylikt som kan öka förklaringen till vad jag menar med texten ovan.

Allt gott!
/Nattugglan

Bildkälla:
https://www.pinterest.com/pin/700450548268851064/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *