Vad beundrar du?

Jag satt och funderade över att jag har blivit ganska mycket bättre på att titta på människor objektivt. Att skilja på sak och person, att förstå deras bakgrunder som leder till ett visst beteende. Jag tänker att det är bra för oss alla att öva på att “lyfta blicken”, tacka och ta emot för meddelandet om vad som behöver läkning i oss själva och ändra vårt fokus. Så jag undrar, vilka egenskaper beundrar du hos andra människor? Exempel: “Han betedde sig som en j***a idiot den där perioden i mitt liv men han är faktiskt en väldigt kreativ människa. Han hade en riktigt kass barndom med många trauman, han var helt oförmögen att bete sig bättre just då. Han bär ett meddelande till mig, jag behöver sluta bete mig illa mot mig själv. Jag behöver läka minnesspår i mig som han påminner mig om. Bryta mönster. Jag behöver inse att jag också är en kreativ människa. Han är ju min spegel och den energi jag sänder ut har dragit honom till mig. Detta liv är mitt mästerverk och det finns alltid en plan, även fast det inte alltid är så himla kul. Kan du se de fina sidorna även hos de största idioterna i ditt liv? Det är då man öppnar upp för sann kontakt och läkning.

#utmaning #övninggerfärdighet #merakärlek

Ha en fin helg!
/Nattugglan

Bildkälla: https://circleofthedolphins.wordpress.com/2016/09/22/spiritual-unite-when-twin-souls-meet-on-earth/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *