Nytt år, ny energi och nytt bloggutseende

Nu har jag suttit och “snickrat” fram ett nytt utseende till bloggen, jag är en såndär människa som ständigt behöver förnya sig och ha en viss rörelse i livet. Vet ni att varje gång man organiserar något på utsidan t.ex. sin garderob så organiserar man även på sin insida? Särskilt om man gör det med en intention att organisera sig. Om man tar garderoben som exempel så är ju kläderna vår utsida, hur vi representerar oss utåt, vilka roller vi bär bland annat. Tänk vad bra att organisera bland dem. Jag har haft en raid nu när jag har rensat bort sådant som jag inte vill ha och bestämt mig för at köra den stilen som JAG gillar när det gäller både garderob och annat i livet.

Eftersom att jag gillar kläder så har jag hunnit skapa mig en nästan helt ny garderob på relativt kort tid men det där med att för nya sig behöver varken vara dyrt eller omständigt, det är bara att rensa, organisera och röra om i energierna man redan har hemma. Precis ALLT är energi, papper, räkningar, böcker, tavlor, färger, tyger, texter, kläder och prylar etc. Känn bara efter vad saken (exempelvis) representerar för dig? Hur den får dig att känna dig? Har du oordning på flera områden? Varför, vilket livsområde behöver du då ordna upp i och med dig själv? Känns det jobbigt att organisera och rensa bland gamla fotografier? Gör det ändå, är mitt stående råd. Men gör det medvetet och med en god intention. Att möblera om rör om hemmets energi på ett himla effektivt sätt 🙂

Hoppas att ni får ett härligt år!

/Nattugglan

Bildkälla:
http://www.dailyhaha.com/_pics/its_called_fashion.htm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *